Hozzávalók:
4 szelet csirkemell filé
2 db paprika
8 szelet bacon
4 szelet sonka
2 db hegyes erős paprika
2 szál újhagyma
20 dkg reszelt trappista sajt
2 evőkanál mustár
1 db kaliforniai paprika
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék
étolaj
4 dl tejföl
Elkészítés:
A paprikákat és az újhagymát szeletekre vágjuk.
A csirkemellet szétnyitjuk, kiklopfoljuk szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórjuk. A hússzeleteket kiolajozott tepsibe rakjuk és megkenjük mustárral.
Az csirkemellekre teszünk bacon szalonnát, paprika- /sárga, kaliforniai csípős/ és újhagyma szeleteket.
Betakarjuk 1-1 szelet sonkával, megkenjük tejföllel és a végén megszórjuk reszelt trappista sajttal.
Az egészet sütőben szép pirosra sütjük. /35-40 perc/