0,5 csomag sütőpor
5 dkg kolbász
2 tojás
10 dkg sajt
5 ek. tejföl
3 ek. majonéz
5-6 ek. paradicsomszósz
csipet só
oregánó
A
lisztet, a sütőport, a sót, a majonézt, a tejfölt és a tojást
összekeverjük kézi habverővel. Akkor jó, ha a tészta állaga olyan lesz,
mint a nokedlié.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítsunk és a masszát öntsük bele.
A
tetejére kenhetünk azonnal paradicsomkrémet, majd szórjuk meg az
oregánóval. Rakhatunk rá kolbászt, sonkát, de tetszőlegesen bármit
tehetünk rá, majd szórjuk meg reszelt sajttal.
Lefedve, közepes lángon kb. 10-15 percig sütssük. Ha a tészta aranybarna és a sajt ráolvadt, akkor kész a pizza.